De eerste varkens gaan de stal verlaten om te worden geslacht. Het vlees van deze eerste Familievarkens is te koop via onze webshop. Proef nu zelf de smaak van een lekker varkensleven.

De biggen zijn erg nieuwsgierigEen jaar

Het is een jaar geleden dat het allemaal begon. De eerste jonge zeugen kwamen in de stal en het leven als Familievarken deed ze zichtbaar goed. Vooral het wroeten in de zachte grond en het gezamenlijk eten zoeken in het hele hok was meteen een succes. In de winter werden de eerste biggetjes geboren in door de moederdieren gemaakte nesten. De biggen bleven bij elkaar en groeiden samen op. Ze leerden het speciale varkenstoilet te gebruiken en hielden hun eigen ruimte mooi schoon.

 

Krulstaart

Nu is het spannende moment aangekomen dat de eerste varkens de stal gaan verlaten. Daarmee is de cirkel rond. De dieren hebben in onze Familievarkenstal lekker kunnen leven. En dat is te merken aan de tevreden krul in hun staart.

 

Lekker vlees

Het vlees van de Familievarkens zal deels worden verkocht in slagerijen in de buurt van de stal. Maar we willen iedereen een kans geven om zelf de smaak van een lekker varkensleven te ervaren. Daarom is het vlees ook te koop via de webshop. (https://hetfamilievarken.nl/shop/)

Keuze

Er zijn twee pakketten samengesteld: een voor gewoon dagelijks gebruik in de keuken en een BBQ-pakket. Ga snel kijken in de webwinkel en bestel jouw pakket.

Vragen

Heb je vragen over het Familievarken of wil je het hele verhaal achter alle ideeën uitgelegd krijgen door iemand van het Familievarken-team? Dan komen wij het pakket persoonlijk afleveren. (Uiteraard met strikte inachtneming van de Corona-maatregelen)

 

Bestel snel want ’een lekker leven en dat proef je’!